RADIONICA ''ZIMA I UMIROVLJENICI''

     14.01.2020. održana je prva radionica u okviru provedbe projekta Matica umirovljenika grada Zagreba, 4 godišnja doba, financiranog sredstvima Europskog Socijalnog Fonda, Promocija zdravlja i prevencija bolesti.

Naši predavači su bili dr.sc. Marijana Ljubić koja je održala predavanje na temu ''Prilagodbe ponašanje starijih osoba za hladnijeg vremena''. Na temu ''Prilagodba prehrane zimskim izazovima'' predavao je dipl. ing. Dean Pašiček, a treće predavanje ''Tjelovježba i aktivnosti tijekom zimskog perioda'' održao je profesor s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, dr. sc. Mario Kasović.


     Radionicu je medijski popratila TV Jabuka na čemu im srdačno zahvaljujemo. Zahvaljujemo našim predavačima na zanimljivom odabiru tema, pristupu i odličnim izlaganjima, što je više od šezdeset sudionik radionice potkrijepilo ocjenama u anonimnoj anketi. Radionica je trajala od 10 do 14 sati, a prema atmosferi mogla je trajati još toliko, što ćemo imati u vidu kod pripreme slijedeće radionice posvećenoj proljeću.


Slijedi dio aktivnosti na otvorenom, u prirodi, što će se organizirati sa gradom partnerom Jastrebarskom, 22.1. 2020. O tome više uskoro!

Slike sa radionice možete vidjeti klikom GALERIJA SLIKA