amblem unije120

Europska unija "Zajedno do fondova EU"

www.strukturnifondovi.hr

www.esf.hr/operativni-program

Lenta i logotip EU1

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Matice umirovljenika grada Zagreba.

EU fondovi

Projektom će se sudionicima omogućiti da sa posebnim programima za svako godišnje doba, kroz stručne tribine o važnosti očuvanja zdravlja, pomoću pravilne ishrane te provedbe rekreativnih aktivnosti prilagođenih godišnjem dobu uz izrađene edukativne priručnike, osnaže svoje dosadašnje znanje u prevenciji razvoja bolesti. Na kraju projekta, Matica umirovljenika grada Zagreba će moći nastaviti organizirati u svojem redovnom radu slične javne tribine i sportsko-rekreativne aktivnosti za svoje članstvo u udrugama diljem Republike Hrvatske.

Ciljevi i očekivane rezultati projekta (operacije

Cilj projekta je poticanje i podrška usvajanju i zadržavanju zdravih navika i poboljšanju kulture življenja starijih osoba, kako bi se spriječio nastanak i razvoj bolesti do kojih dolazi u velikom broju slučajeva zbog neznanja i prepuštanja starijih osoba, od kojih je sve više samačkih domaćinstava, samima sebi. Kroz projekt će se u četiri odvojene, ali povezane tematske jedinice, čiji sadržaj će se definirati prema pojedinom godišnjem dobu, istaknuti najčešći zdravstveni izazovi za starije osobe. Putem javnih tribina, angažmanom stručnjaka, izradom prigodnih brošura, kroz web stranicu projekta i društvene mreže popularizirat će se zdravi život i prevencija najčešćih bolesti.

Ukupnu vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK) – 499.900,00

  • razdoblje provedbe projekta (od - do) – 22.10.2019. – 22.10.2020.
  • kontakt osobe za više informacija. – Đurđa Novaković, predsjednica MUGZ-a, 01 455 6699
Nastavak EU projekta ''4 godišnja doba''

Nastavak EU projekta ''4 godišnja doba''

Dragi umirovljenici,
s radošću vas obavještavamo kako uskoro nastavljamo s provedbom EU projekta ''4 godišnja doba'' financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Dana 26. 05. 2020. u 10 sati organiziramo tribinu ''Proljeće'' na kojoj će se govoriti o promociji zdravlja i prevenciji bolesti kod osoba starije životne dobi. Predavanje će se održati u prostorijama Matice umirovljenika grada Zagreba, Zvonimirova 17/IV. kat. Za sve sudionike osigurat ćemo mjere zaštite od koronavirusa: sredstva za dezinfekciju ruku, mjerenje temperature, dovoljan razmak u dvorani, a svima koji će sudjelovati preporučujemo nošenje maski i rukavica. Broj mjesta je ograničen. Možete se prijaviti na broj 01/455 66 99.

Lenta i logotip EU1

Brzi kontakt

Ulica Kralja Zvonimira 17/4. kat
10000 Zagreb

tel. 01 455 66 99

email: matica.zg@gmail.com

            umirovljenici-zg@mugz.hr

Radno vrijeme: pon - čet 10-12h

matica logo novi bijel2

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Matice umirovljenika grada Zagreba.

Income Tax Planning

    View Service