TRIBINA ''PROLJEĆE''

     Dana 26.05.2020. godine Matica umirovljenika grada Zagreba organizirala je drugu tribinu u okviru provedbe projekta financiranog sredstvima ESF pod nazivom Promocija zdravlja i prevencija bolesti – 4 godišnja doba.

     Nakon zimske tribine u siječnju, uslijedila je proljetna. Tribina je trajala od 10 do 14 sati, a naši predavači bili su dr.sc. gerontolog Marijana Ljubić, dipl. ing. Dean Pašiček i profesor s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, dr. sc. Mario Kasović. Govorilo se o prevenciji bolesti kod osoba starije životne dobi, zdravoj prehrani, tjelesnoj aktivnosti i poboljšanju zdravlja. Zahvaljujemo našim predavačima na prenesenom znanju kao i svim sudionicima. Svi koji su prisustvovali pozvani su da nam se, nakon ovog teorijskog dijela, pridruže i na rekreativnim aktivnostima u Jastrebarskom kako bismo novostečeno znanje primjenili i u praksi. Rekreativne aktivnosti održat će se 03.06.2020. g., a polazak u Jasku je u 9:00 sati s Glavnog kolodvora. Obucite se sportski i ponesite dobru volju! Naravno, potrebno je nositi i maske radi zaštite od koronavirusa.

     One koji nisu do sad sudjelovali na projektnim aktivnostima obavještavamo kako će uskoro biti organizirana ljetna tribina, a za sve informacije pratite našu web i fb stranicu.

Predjednica Matice umirovljenika grada Zagreba,                              

Đurđa Novaković